• Közösségi vásárlás weboldal készítés
  Mobilbarát kupon szoftver
  Közösségi vásárlásra kihegyezve
  KuponOS 2.0
  Hozzon létre saját kuponoldalt pár nap alatt!

Gyors indulás

Fejlesztéskor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az indulás a lehető leggördülékenyebben menjen. Indulon el akár 1 héten belül!

Automata működés

Az oldal kezeli a fizetéseket, kuponokat. Nincs szükség programozási ismeretekre a felhasználóbarát felület használatához.

Böngészőfüggetlen

A KuponOS weboldal az összes modern böngészőben az elvárásoknak megfelelően működik, legyen szó számítógépről, vagy okostelefonról.

Közösségi felépítés

A Facebook, Twitter rendkívül hasznos marketing-eszköznek bizonyul: ezeken keresztül tömegével jönnek a vásárlók az oldalra.


 • Saját fejlesztés

Véleményünk szerint csak az a megoldás működőképes, amit a fejlesztő a saját kezével készít. A KuponOS alap motorja, és moduljai saját fejlesztésűek, programozóink a weboldal minden egyes sorát ismerik.

Lehet persze ingyenes rendszerre építeni, de annak a megbízhatósága az ingyenesen dolgozó programozók munkáján múlik - a bővítés és a hibakeresés nehézségeiről pedig ne is beszéljünk

 • Személyes támogatás

Ha csak ismerkedik a rendszerrel, vagy már körbejárta minden oldalról, ne habozzon: írjon nekünk, és elküldjük a szoftver használati utasítását a demó felület adminisztrációs hozzáférésével!

A fejlesztés fázisaiban, valamint azt követően is folyamatosan rendelkezésre állunk, legyen szó akár egy új ötletről, felmerülő kérdésről - vagy rendellenes működésről. Ez utóbbi is előfordulhat természetesen: a szoftver profi, nem tökéletes.

 • Egyéni testreszabás

A weboldal teljes egészében testreszabható az egyedi igények szerint. Egy biztos: megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Az egyszerűbb módosítástól (a layout átszínezése) a komplexebb, működésbeli megoldásokig mindenben állunk rendelkezésére. Tudunk külső forrásból származó dizájnból dolgozni, de akár a nulláról felépítünk egyet. Ugyan ez igaz az új modulokra: vázolja elképzeléseit, mi pedig valóra váltjuk!

 • Tervezhető költség

Nincs havidíj, installálási díj, százalékolás. A szerződés megkötését követően megkezdjük a fejlesztést, egy védett weboldalon - amit csak Ön lát. Minden fejlesztési fázisban fontos az Ön jelenléte, hogy a lehető legmegfelelőbb weboldalt alkossuk.

A szoftver licenszelése egyszeri művelet - egyszeri költségekkel. Ezt követően egy héten belül már indulhat a weboldal - amennyiben minden feltétel (domain, szerver, stb.) adott.

A KuponOS a közösségi vásárlás motorja

A KuponOS célja egyszerű. Olyan weboldal-motort akartunk létrehozni, ami komolyabb átalakítás nélkül kiszolgálja az ügyfeleink igényeit. Ugyanakkor szem előtt kellett tartanunk, hogy az egyik legfontosabb, hogy teljesen testreszabható legyen, ezeknek megfelelően készítettük el a KuponOS szoftvert. A KuponOS első verziója 5 éve készült el, azóta rengeteg fejlesztés készült hozzá Ügyfeleink visszajelzései alapján.

Több tucat elégedett ügyfél

Beszéljenek helyettünk inkább a refereiciáink: EzJóLeszNekem, GoExtra, Deal24, stb.

Ön is saját kuponoldalt indítana? Keressen meg minket!

Reszponzív kupon szoftver

Rólunk mondták

Összeszedtük korábbi ügyfeleink véleményeit

 • Weboldalunk fejlesztéséhez a KuponOSt választottuk. Mind a design, mind a háttérszoftver olyan lett, amilyet megálmodtunk. Kiváló szakmai tudással és türelemmel végezték a munkájukat, a vállalt határidőket minden esetben betartva.
  Miután az oldalunk elkészült, a működés során fellépő fejlesztési kéréseinket is szinte azonnal teljesítették.
 • Minden elképzelésünket túlszárnyaltátok, és lenyűgöző ötletekkel gazdagítottátok a Cukorkaárak.hu-t, így most a vásárlóink és partnereink nevében is köszönjük nektek, hogy abszolút egyedi és szerethető oldalt hoztatok létre! Utóbbi külön elismerést érdemel tudatában annak, hogy megannyi kedvezmény és kupon oldal működik napjainkban.
  Ti mégis tudtok újabbat, kreatívabbat, és egyedibbet! ;)