A kuponoldal fejlesztés menete

A kuponoldal fejlesztés menete

A fejlesztés időtartama nagyban függ az Ön által igényelt egyedi módosításoktól. Egy alapcsomagot akár pár nap alatt fel tudunk telepíteni, de a színezés, egyedi dizájn-tervezés, illetve egyedi modulok fejlesztése mind bonyolítja a testreszabási folyamatot. Ennek ellenére 3 hét alatt szinte az összes kuponos weboldalunkat el tudtuk készíteni - célunk az volt, hogy minél inkább lerövidítsük a fejlesztési időtartamot, hogy ne kelljen hónapokat várni az elkészült weboldalra.

 • 1. lépés: tesztelés
  Javasoljuk, hogy először próbálja ki a demófelületet. Ha elnyerte tetszését, elküldjük a használati utasítást, és megismerkedhet a rendszer kezelésével.
 • 2. lépés: megrendelés
  Amennyiben a szoftver elnyerte tetszését, keressen meg minket, és összeállítjuk a licensz-szerződést. Ehhez szükségünk lesz az Ön által választott domainre (akár új, akár már meglévő), a szerződő cég adataira, és a kiválasztott modulokra.
 • 3. lépés: telepítés
  A szerződés aláírását követően megkezdjük az Ön egyedi szoftverének fejlesztését, majd telepítjük a megbeszélt tárhelyre. (Nincs még tárhelye? Itt bővebben is leírjuk, hogy kell regisztrálni. Fél óra az egész!)
 • 4. lépés: élesítés
  A telepítés befejezése után már használhatja is a szoftvert: feltöltheti a szolgáltatásait, testreszabhatja az aloldalakat, írhat blogbejegyzéseket