KuponOS - MetROBOT sablon

KuponOS - MetROBOT sablon

Az eredeti KuponOS dizájnt már 5 éve fejlesztettük - az akkori trendeknek megfelelően, mindent beleépítve, amire egy weboldalnak szüksége lehetett.

Azonban 5 év a weboldalak felgyorsult fejlődési ütemében egy örökkévalóság, így ideje volt újratervezni az egész layoutot. Fontos szempont volt, hogy egy időtálló, rendkívül rugalmas sablont kapjunk eredményül, ami minél több igény kielégítésére képes.

Ennek eredményeként az új sablon reszponzív lett, ami azt jelenti minden eszközön (mobil, tablet, pc) optimálisan jelennek meg a tartalmak - és ezt a Google is jutalmazza... Emellett az Android és az iOS által mutatott lapos (flat), minimalista irányba indultunk el, és kihasználtuk a modern böngészők által támogatott lehetőségeket. A felületi újítások mellett korszerüsítetük a szoftver motorját is: 10-15 százalékkal gyorsabban töltenek be mostantól a weboldalak.

A sablon megtekinséséhez kattintson!

Az új sablont ugyanúgy lehetősége van átszínezni, módosítnani, mint a régit - sőt, néhány egyedi funkciónak hála (pl főoldali slider) még vonzóbb lehet a vásárlók számára a weboldala.

Amennyiben további részletekre kíváncsi a MetROBOT sablonról, látogasson el blogunkra, ahol bővebben beszámoltunk a fejlesztett újdonságokról!

Karácsonyi akció

Amennyiben a 2015-ös karácsonyi vásárló-rohamot már bejáratott weboldallal szeretné fogadni, írjon nekünk most!

Akciónk részeként a MetROBOT sablont 20.000 Ft helyett 10.000 Ft-ért vásárolhatja meg a KuponOS rendszerhez - illetve ajándékba adjuk hozzá a Színcsere lehetőséget is, ami további 10.000 ft kedvezményt jelent!