Miért fontos a jól megtervezett kuponoldal?

Miért fontos a jól megtervezett kuponoldal?

A válasz egyszerű: a kuponos vásárlás az internet, azon belül a weblapok köré csoportosul. A vásárlók honlapokon keresztül vásárolnak kuponokat, így az ő kiszolgálásuk az elsődleges szempont. Mivel nincs eladó, aki rábeszélne egy döntésközelben lévő vásárlót a vásárlásra, a honlapnak kell ezt a feladatot ellátnia.

Ehhez elengedhetetlen, hogy az oldal minden böngészőben elérhető legyen, támogassa a modern szabványokat. A külön mobil verzió segítségével pedig a mobiltelefon típusától függetlenül (iOS, Android, stb.) azonos funkcionalitással találkozik a felhasználó.

Ezt kínálja Önnek most a KuponOS, Magyarország első, közösségi vásárlásra specializálódott szoftvere. 
Nem kell megvárni, amíg egy fejlesztőcsapat egy hónapnyi munka után mutatja be a kész terméket egy csillagászati árért cserébe: a KuponOS-sal a megrendeléstől számított egy hét múlva már indíthatja is első ajánlatát.

Fókuszáljon az üzletre!

A vásárlók folyamatos ellátásához szükség van egy megfelelően struktúrált, kényelmesen használható admin felületre, ahol az ajánlatokkal, kuponokkal, vásárlókkal kapcsolatos teendőket játszi könnyedséggel lehet elvégezni.

Nem kell törődni a technikai nehézségekkel, a felhasználóbarát felépítésnek hála Önnek elég az ajánlatokra összpontosítani.

Ha pedig bármi kérdése merülne fel, vagy nehézségbe ütközne, szívesen állunk rendelkezésére akár e-mailben, akár telefonon.

Ne hagyja ki a ezt lehetőséget! Tudja meg, hogy működik a közösségi vásárlás!